Single post: Prince of Persia: The Forgotten Sands
-
Member

Originally Posted by
Khan
Acelasi univers, personajul principal arata la fel si numele jocului e acelasi cu numele filmului. Cum am zis, raman sceptic.
De ce au tinut sa faca personajul care sa semene cu actorul din film? Fanii seriei nu s-ar fi multumit cu fiziologia printului deja existent?
Cum sa fie numele jocului acelasi cu numele filmului...jocul se numeste PoP:The Forgotten Sands si filmul PoP: The Sands Of Time, nu-i acelasi lucru absolut deloc, cum au zis si in interview jocul acopera cei 7 ani intre Sot si WW pe cand filmul este doar la inceput urmand evenimentele din Sands of Time. Dupa parerea mea ei nu au facut printul din joc sa semene cu actorul ci invers...au facut actorul sa semene cu printul, si de ce nu ar face asa ceva ii si normal daca fac un film despre Prince of Persia, mi se pare destul de logic. In fiecare joc din trilogie, in cutscenes, printul intotdeauna arata diferit dar cand reintra jocul in gameplay arata la fel, doar din Sot in WW s-a schimbat in rest tot aceeasi figura este din WW pana in the Two Thrones.