Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
Senior Member

Originally Posted by
Elyahu
ziceam ceva de Ghost Recon advanced warfighter. L-am cumparat si mi-au dat refund. Multumit, ce sa zic, omul a fost parolist. Cu golden compass n-am avut nici o problema, a venit si repede, merita un shipping de 3-4 lire, dar vine sigur, fara nici o problema. Cand vezi la expediere 0,49 lire sau 0,99 inseamna ca oamenii nu sunt prea seriosi sau sunt prost informati despre conditiile in care ajunge un pachet in Romania. Daca stau sa ma gandesc, nici Robert Dinu nu e o afacere rea, e chiar buna, doar ca trebuie sa astepti putin mai mult, doua sapt, iar cei din provincie extra. Dar e ok. De pe ebay pot fi luate jocuri super la preturi f. bune, trebuie doar sa ai rabdare sa cauti. Am gasit ceva de colectie, rare, merita toti banii, sper sa le mai gasesc sapt. viitoare, de genul jocuri care nu mai sunt in stoc noi nicaieri, de referinta.
Bafta tuturor la shopping din uk, nu conteaza de unde, e mult mai avantajos decat in our country.
Shipping-ul din Romania catre UK costa 4 sau 10 lei pentru un joc. Deci preturile alea de pt shipping sunt de bun simt.
Cei care pun 4 lire deja taxeaza in plus si fara rost. Daca Shopto trimite signed delivery (recomandata) cu 3.5 lire si TheHut trimite cu o lira, nu vad de ce nu toti ceilalti useri de pe ebay au shippingul asta.
Multi oamei sunt atat de naivi incat sa creada ca un shipping de 7 lire va insemna un serviciu mai bun. Aiurea. Mai mult ca sigur vanzatorul nu va cheltui peste 3.5 lire pe shipping.
De notat insa ca aici ma refer STRICT la jocuri (adica pachete ce sunt trimise ca scrisori mari). La obiecte mai mari e alta mancare de peste.