Quote Originally Posted by Jacobi View Post
Am jucat aseara si azi de dimineata. BC 2 > MW 2

Asa da!

Inca sunt cam n00b la acest joc dar ma invat eu.

Am cateva intrebari:
Care este levelul maxim la jocul full?
Mai exista si alte clase in afar de cele 4 din demo (in jocul full)?
Cam cate mape o sa fie?

(Banuiesc ca la intrebarile 1 si 3 nu se stiu inca raspunsurile : s)
1. Am vazut in beta pe PSN persoane de 32 - 34. In Bad Company 1 level max era 35, presupun ca si aici la fel, poate 40. Dar levelul nu prea are cea mai mare relevanta, poti sa fii level 35 si sa ai decat o arma de sniper unlockata, si full assault si SMG. Unlockezi armele cu cat mai mult joci cu clasa respectiva. Prespun ca pana pe la level 20 poti sa ai toate snipere unlocked sau chiar mai devrere daca joci doar sniper spre exemplu.

2. Nu, nu o sa fie alte clase. Cam asta e un punct important la BF in general, jocul iti dicteaza un anumit rol.

3. Nu cred ca o sa fie la fel de multe ca in MW2. Dar marimea hartilor e considerabila, si nu te prea plictisesti de ele. Sistemul de spawn face jocul foarte imprevizibil si rar o sa vezi aceleasi rute sau angajamente in aceleasi locuri (in stil CoD unde luptele erau cam f repetitive).

As vrea sa mentionez ca sunt in cautare de un Gunner sau Pilot de elicopter cu ceva experientza sau macar o precizie foarte buna cu joystickul (valabil pe PS3). ID-ul meu este Wickyz.

Au facut jocul mult mai dificil si e destul de greu sa mentii superioritate asupra hartii din aer. Toata lumea are tracerere pe secundar (e demo si nu prea ai ce altceva sa pui) si ma trezesc cu 5 - 6 oameni tragand cu tracere dupa mine cand intru in picaj. Din cate am observat pentru elicopter damageul splash la rachete l-au cam scazut, trebuie sa ai precizie mult mai mare ca in BC1 dar au crescut foarte mult damageul la gunner. Acum treaba o face gunneru (chiar si contra vehicole) nu pilotul cu rachete.

UAVul este foaaarte interesant, deja cand jucam la defenderi eram suparat ca nu aveam UAV. Am scos un meci de 49 - 2 doar jucat cu UAVul, baza este sa unlockezi secondary machin gun, face ravagii. E si foarte util pentru echipa, tot timpul caut spawnul inamicului si ii marchez cu Select ca sa ii vada altii pe harta, ajuta enorm cand se ascund intre copaci.

A da, si pentru lumea de pe PS3 (cam numai forumisti CG am in lista asa ca scriu aici decat as trimit mesaj la 20 de persoane), folositi Selectul foarte des cand vedeti un grup de inamici, asa toata lumea ii observa si se aude si un anunt vocal. Si daca jucati cu Inginerul, fiti atenti pe minimap, vehiculele care au nevoie de reparatie apar cu o "cheie franceza gen". Survolam unori un minut dupa cineva (un inginer) cu UAVul si omu tot nu ma repara. Din nou mentionez cat de importanta e treaba cu Select, merge si din vehicule, foarte utila cand stai in tanc la mitraliera si ai zoomul, apasa tot timpul Select cand vezi o tinta si mai ales cand vezi un spawn inamic, asa si omu din turela care are vizibilitate mult mai redusa poate sa traga un proiectil.

Un alt sfat cand folositi tancul sau daca aveti un RPG cu Tracere e sa tineti minte foarte bine pozitia turelelor antitanc si a mitralierelor. Cand atacati cu tancul baza inamica imediat le eliminati cu un proiectil si o sa fie muuult mai greu pentru defenderi sa va distruga. Si desigur puneti un tracer pe absolut orice vehicol