Quote Originally Posted by tray View Post
eu nu inteleg la jocul asta cum te feresti de bilele alea mov care practic umplu tot ecranul
...așa-s toate jocurile astea maniace

Practic există o versiune a jocului (cea din titlu) care trebuie �nvățată - �nveți bullets pattern-ul(și le eviți cu ușurință). Apoi treci la celelalte versiuni și moduri care variază de fiecare dată.De exemplu: Mushihime-sama ****ri 1.5 (虫姫さまふたり) are

Ver 1.5
  1. Arcade (original)
  2. X360 (version)
Arrange
  1. Arrange (2 �n 1) - aici defapt controlezi ambele personaje de la un singur controller (nu trebuie să joci de la două ) - Opțiunea 2P este special blocată.
  2. Novice (de ce-i zice așa...habar n-am că e destul de grea)
Black Label (DLC)
  1. Black Label Arcade (versiunea �mbunătățită)
  2. Black Label X360 (puțin schimbat pattern-ul)
Ver 1.0.1 (asta din păcate e imposibil de jucat) - deoarece...au fost tipărite doar c�teva cartonașe cu cod. Ea există pe disc...dar e blocată (ce mă disperă pe mine fazele astea).

S-a v�ndut zilele trecute un cod cu 25$ dar am aflat prea t�rziu...

No și așa cum fiecare mod are c�te-o versiune...așa și evrsiunea are cate-o dificultate:

1. Original
  2. Maniac
  3. Ultra
  4. God
...fiecare din astea are sistem de punctaj diferit (�n funcție de ce vrei să faci).

Mai există un mod de joc (Death Label) dar din păcate Mushihime-sama ****ri 1.5 (虫姫さまふたり) nu-l are �ncorporat.

Death Label este Boss Rush (�nainte de a �ncepe fiecare rundă...ai totul la maxim...și deja aici intră �n joc timpul).

Cam ăsta e sistemul la jocurile astea, pe scurt.

Și acuma (l-am postat �n urmă cu două pagini) o mică demonstrație (am dato-n bară p�nă la urmă c-am murit aiurea). Am jucat pe SD ca să pot �nregistra și-mi fugeau ochii aiurea pe ecran că se vedea...spălăcit...și nuami mă chinueam.

Ăsta e...Arrange (2 �n 1) - ce-am zis mai sus - controlezi ambele personaje de la un singur controller. E modul meu preferat.

Apoi ăsta e un Death Label la jocul DoDonPachi Dai Ou Jou

Și ăsta e un novice gameplay la jocul Espgaluda II [Black Label]

Vizionare plăcută

*p.s.

De s-ar vedea vedea așa c-an ultimul clip c�nd mă joc pentru �nregistrare...altă viață! Plus ochii sunt mai relaxați nu chinuiți - dar de unde echipament HD de �nregistrare ...