Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
06-02-2010 13:52 #2443 SP
Member

Originally Posted by
morecore
Buna tuturor. Mi-a luat 3 zile sa citesc cele 120 pag din acest thread si pot spune ca am invatat foarte multe din discutiile voastre. [...]
dar din 901 parca iese cu un gust de mucegai. Problema care am gasit-o la amandoua este urmatoarea: ca sa am o aroma puternica pun 1-2 picaturi direct pe atomizor; insa dupa vreo 2-3 inhalari aceasta dispare si dupa, parca iese cu un gust uscat si nearomat,ce trage un pic spre ars. Daca pun cartus nou aceeasi problema asa ca deocamdata torn cate 1-2 picaturi la 3-4 inhalari direct pe atomizor si asa simt aroma puternic. Stie careva care poate fi problema ?
[...]
A mai patit careva treaba cu gatul iritat, ma gandesc sa nu fie ceva reactie la vapori desi cred ca era iritat tot timpul dar amortit de analoage

[...]
Esti o forta daca ai citit toate paginile chiar si pe sarite!
Maruntaiele atomizoarelor se fixeaza cu un silicon si e posibil sa ramana pe peretii interiori ai atomizorului. Daca nu-l inspectezi la inceput bine e posibil sa scape inauntru si vei avea eterna aroma ciudata de care nu mai poti scapa.
Problema cu picatura vine de la cartus si buretelul din ele. Cel original tine 2-3 picaturi pe care mai bine le pui direct in atomizor. Daca vrei sa folosesti cartusul incearca sa-l "modezi" cu plasa lipton sau fluval sau buretel de acvariu.
prin aprilie cand m-am lasat mi-a luat 2-3 saptamani sa scap de tuse si gat iritat dimineata. De atunci mai tusesc ocazional pentru ca asta e singura metoda de curatare a plamanilor. Am aflat de la cei care s-au lasat de tutun (dara digitala) ca au mai tusit ocazional si 5 ani dupa. Cica la umezeala, vreme rece se accentueaza.

Originally Posted by
daniella4
[...]Si a doua intrebare: megabateriile pt 501 se potrivesc si la atomizorele/incarcatoarele pt 501 clasice?
Se potrivesc dar se incarca in 5 ore.