Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
Member

Originally Posted by
maniac360
Da, de pe thehut am asteptat odata aproape o luna. Daca nu-ti ajunge dupa 30 zile scrie-le un email si intr-o saptamana o sa-ti dea banii inapoi. Desi zavvi si thehut sunt aceeasi firma, eu iti recomand sa cumperi de pe zavvi.
La thehut am avut vreo 7 comenzi din care 2 s-au pierdut si restul au ajuns in decurs de vreo 3-4 saptamani.
La zavvi am avut vreo 35 de comenzi din care niciuna nu s-a pierdut si au ajuns in maxim 10 zile.

Originally Posted by
BoDoPSX
la fix 30 zile de la dispatch le scrii. daca vrei banii inapoi trimit ei un formular prin posta. daca ceri replacement iti trimit altul (eu cer numai replacement sa nu ma mai incurc cu asteptatul pana intra banii plus ca sigur a fost o oferta buna si normal ca vreau respectivul item)
Mersi mult baieti pentru sfaturi, sunt foarte bune si le voi pune in practica 
In cazul in care ajung acolo sa nu primesc coletul si sa ajung la 30 de zile, clar voi cere replacement, pt ca imi doresc jocul si asa cum a zis BoDo , l-am prins si la o oferta buna.
De aici incolo voi comanda de pe zavvi, se vede clar ca sunt aceeasi firma
, avand in vedere ca au aceleasi preturi ( sau cel putin foarte apropiate ) si acelasi stoc.
Dar prefer sa-mi ajunga coletul mai repede, daca ziceti ca zavvi trimite la timp coletul si fara probleme.
Voi anula tot ce aveam in asteptare la thehut si o sa le comand pe zavvi.