"Prince of Persia"... unul din jocurile care mi-a placut extrem de mult (poate pentru ca intr-o anumita masura ma aseman cu eroul principal), cu fiecare puzzle pe care il terminat, cu fiecare inamic distrus parca ma simteam din ce mai aproape de final si imi parea tare rau.Dar iata ca dupa TTT a aparut Prince of Persia (2008) o incercare de a reinvia franciza.Mie mi-a placut desi colectionarea de "Light Seeds" ma cam calca pe nervi, vroiam sa vad ce se intampla cu printul nostru in noua lui aventura.Sincer imi pare rau ca nu au continuat aceasta poveste si au renenit la trilogie.
Am spilcuit asta de pe site-ul jocului:
Return of a Fan-Favourite Franchise: Set between Prince of Persia The Sands of Time and Prince of Persia: Warrior Within, Prince of Persia: The Forgotten Sands will provide fans a new chapter in the Prince of Persia universe and deepen their understanding of the Sands of Time series.
Parca...totusi...mancarea reincalzita nu mai este asa de buna.Trilogia era excelenta, nu mai era nevoie de inca un joc.Dar cum oamenii creaza dar tot ei distrug vom vedea ce va iesi...cum a spus si colegul forumist de mai sus sper din tot sufletul ca acest joc sa nu fie un esec.