Ok, din ce vad eu in imaginile de mai sus nu imi surade deloc jocul. Atmosfera e din WW, printul arata tot ca ii WW dar trimis putin pe la stilist si acei scheleti sunt 'foarte originali' ca si inamici. WW a fost foarte bun la vreme lui dar totusi...asta a fost acum 6 ani. Dupa ce au inceput seria Assassins Creed mi se pare aiurea sa se intoarca iar la vechiul PoP. Adica fac un pas inainte si 2 inapoi doar ca sa faca bani pe seama filmului. Au ridicat prea sus stafeta cu seria AC astfel incat un joc PoP sa ne mai surprinda.
Si intr-un articol postat de cineva mai sus ziceau ca lucreaza de 2 ani la joc....hai sa fim seriosi! Au anuntat jocul de craciun cu un trailer de tot rasul. Jocul apare peste 3 luni si inca nu e nici un gameplay video sau ceva concret despre joc. Toata ideea cred ca le-a venit peste noapte. Sa nu uitam ca filmul va fi PG13 deci si jocul va fi la fel. Totul e un plan de marketing sa faca profit de pe parintii care isi vor duce copiii la noul film Disney ce va aparea in mai. Nu cred ca lucrarile la joc au inceput mai repede de noiembrie anul trecut cand au finalizat Assassins Creed 2.
Cei de la Ubisoft dau un total nou sens la vorba 'milking the cow'. Pentru cativa dolari in plus sunt dispusi sa strice unu din cele mai inovatoare si frumoase serii de jocuri facuta vreodata. Numai Blizard ii depasesc cu ideea lor geniala de a imparti Starcraft 2 in 3 parti. Scopul Criza nu scuza mijloacele.