Quote Originally Posted by BarKohba View Post
1) Vorbesc despre toata seria de pana acum, nu de ce o sa iasa. Ce au jucat oamenii, si sunt sigur ca gamerii au jucat si jocuri din seria MoH, chiar LA GREU.

2) Nu sunt jocuri diferite, sunt FPSuri (evident canu sunt nici identice fiind facute de developeri diferiti) militare, si este vba de seriile cele mai consacrate.

3) MAG, Killzone, Halo, Resistance etc NU au ce cauta aici. Nu tre sa fi expert in gaming sa stii ca de pan 2000 incoace cam astea sunt seriile de clasic war fps si ca , concurenta dintre ele este importanta. Vbim aici de francize care au scos MINIM 3 jocuri, so d-aia nu pun MAG.

4) Nu am gasit forum "multi platform" pe consolegames, asa ca am pus la ps3, pentru ca eu am ps3 si nu avea sens sa pun pollul pe alt forum, iar unele jocuri battlefield au fost exclusiv pt console, so nici pe aria PC nu avea rost sa le pun.

Pastreaza-ti parerea, si daca nu ai de gand sa votezi esti invitiat sa nu intri pe thread pls.

---------- Post added 08-02-2010 at 01:46 AM ----------

PS: Pollul va fi deschis pana la ceva luni BUNA dupa ce (din cate se stie cel putin pana acum) va fi lansat MOH.

---------- Post added 08-02-2010 at 01:48 AM ----------

So toata lumea va apuca sa voteaze pt jocul lor preferat. Nu se putea pune altcandva pollul, de fapt nici nu exista o data buna pt a primi voturi obiective. Acum lumea voteaza COD mai mult, cand va iesi luna viitoare lumea va vota mai mult BFBC2, si la toamna probabil MOH va primi un boost imens de voturi. De aceea am mentionat CLAR ca e vba de francize. Adica daca v-a placut COD MW2, dar nu ati jucat sau nu prea v-au placut celelalte CODuri, insa aveti amintiri FOARTE TARI cu primele MoHuri si BF 1942/Vietnam/2 cand jucati online acasa sau eventual la un net-cafe, atunci ar fi bine sa votiati corect seria care PER TOTAL pana acum v-a satisfacut cel mai mult.

Nu trebuie sa fii chiar atat de razboinic si nu stiu ce te-ai ofensat in halul asta. Fiecare din jocurile astea are farmecul si stilul lui . Mie unu' imi plac toate 3 francizele in aceeasi masura si mai mult d'asta n-am votat plus ca nu-mi plac threadurile x VS y VS z pt ca au tendinta sa degenereze in discutzii aprinse.
Poate iti muta cineva threadul aici : Console Club - Console Games Forum daca tot vrei sa aiba viata lunga .
Sper sa-mi fi inteles punctul de vedere .
bafta

LE : Mai exista internet cafe-uri ?