Quote Originally Posted by yoyokid View Post
Mi se pare logic ca orice companie sa aiba o idee de marketing S-a zis mai sus ca jocul si filmul sunt ~ || . Sunt numai din acelasi univers Mie cel putin POP2008 mi s-a parut o MARE porcarie si ma bucur ca revin la seria precedenta . WW a fost si este cel mai bun POP din serie (pt. mine) si nu cred ca o sa o dea in bara cu acest POP . Nu au dat-o in bara cu nici un POP ( chiar daca 2008 nu mi-a placut MIE nu a fost o dezamagire pt. altii ) . Sunt multe jocuri la care au aparut "Gameplay video" cu o saptamana inainte de data de lansare ( nu-mi vine in cap acum da sunt ). Si ca povestea s-a terminat ... e o scuza penibilaIn ochii nostri s-a terminat pt. ca pur si simplu nu am mai vedea altceva , dar daca acel om de la Ubisoft mai vede un drum de poveste de ce sa nu profite din el?
Cred ca ar fi ami ok sa argumentezi de ce PoP2008 e o, citez: "mare porcarie".

Si mie mi-a placut trilogia PoP foarte mult, insa daca ar mai fi sa o joc acum nu as mai faceo. Acum o consider outdated, gameplayul chiar frustrant, maiales combatul, chiar si povestea nu mai tine, sa nu mai vorbim de personaje, cand imi aduc aminte de Shahdee ma pufneste rasul, misto colectia primavara-vara...........Cu toate aste la vremeea aceea a fost un joc revolutionar.

Tot ce am spus mai sus nu e valabil pentru PoP1, care mi s-a parut cel mai reusit din cele trei.

In concluzie nu reusec sa vad printul din 2003 adaptat la un gameplay 2010..........