deci, fara net poti juca numai story sau poti face nivele (atit)...probabil ca poti si juca nivelele pe care le faci, insa nu am facut nici unul pina acum ca sa verific.

anyway, nu stiu ce se intimpla cu mine (probabil virsta incepe sa isi spuna cuvantul) insa pentru mine jocul asta este infernal de greu. ma seaca la culme sackboy ptr ca face citiva pasi in plus in momentul in care iau degetul de pe stick...mor de o groaza de ori din cauza asta si ma mai seaca faptul ca atunci cind intilneste un obiect in calea lui, in loc sa se opreasca, il ocoleste. apoi, eu nu am jucat multe platformere la viata mea si din cauza asta nu sunt atent la detalii (reiau un nivel de zeci de ori pina gasesc toate locurile unde trebuie sa pun un sticker de ex) si majoritatea jumpurilor un pic mai dificile pentru mine sunt insane.

sa va dau un exemplu. o chestie care mi-a luat o ora si jumatate a fost la nivelul doi, Get a Grip. m-am chinuit sa imi dau seama cum trebuie sa trag sau sa imping primul calutz pentru a ma putea sui pe el in momentul in care o ia la vale. in majoritatea cazurilor mie imi iese jumpul in asa fel incit ori sar peste el, ori nu sar destul. am reusit pina la urma, insa in momentul ala deja imi iesea al treilea ochi din orbita de nervi. am descoperit apoi la final ca am 96% din iteme (arghh). imi lipsesc 2 (numarul 28 si penultimul). cred ca am reluat nivelul de vreo 50 de ori pina acum si tot nu imi dau seama unde sunt (si din cauza ca nu le am pe cele 2 nu primesc nici all items gifts). inca o problema. la primul nivel, ce trebuie sa faci ca sa iti dea aced level gifts? la al doilea le-am luat (nu stiu cum), insa la primul nu stiu ce trebuie sa fac.

cred ca o sa ma chinui cu LBP pentru ca imi place la nebunie si trebuie sa reusesc sa trec peste handicapul pe care il am de a juca platformere, insa ma jur ca nu mai joc nici un platformer pina nu iese LBP2. pur si simplu, ma lasa nervii. recunosc, sunt maniac si vreau sa fac fiecare nivel 100%, insa nu mi-am inchipuit vreodata ca o sa imi fie atit de greu.

PS cred ca sunt serverele down pentru ca de vreo 2 ore nu pot sa ma conectez....