Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Mass Effect 2
-
Member
Monky, eu stiam ca cere discul 2 doar o data pe la mijlocul campaniei dupa care mai cere primul disc o singura data inainte de misiunea finala. Nu prea m-am omorat cu misiunile optionale N7 dar am presupus ca alea se afla fiecare si pe primul si pe al doilea disc, altfel ar fi aiurea sa schimbi discurile de pe o misiune optionala pe alta fiindca dupa ce termini cu una se intampla sa nimeresti sa te apuci de alta care sa afla pe celalalt disc.