Single post: MAG - Massive Action Game
-
Senior Member
Ceva e putred in Danemarca.... In ultimul timp acest forum devine unul al comparatiilor repetitive, inutile si idioate - sa nu fiu prea aspru. Comparam Bayonetta cu Darksiders, Dante cu God of War 3, Battlefield cu Modern Warfare, acum vad Battlefield cu MAG desi nu stiu ce are p... cu prefectura dar in fine. Astept maine un thread comparativ cu linkuri catre riviuri de specialitate: Bioshock 2 vs Super Mario World.
Chiar nu puteti lua un joc bun asa cum ni-l dau developerii? De ce naiba stati toata ziua ca niste babe pensionate cautand cu penseta comparatii irelevante intre tot felul de tilturi? Sunteti gameri, atunci acceptati naibii titlurile asa cum va sunt oferite de developeri si jucati-le dar va implor nu mai aberati!! Pe de alta parte - in aria PS3 numai scandaluri si certuri de cateva saptamani bune. Cei care ma cunosc stiu ca sunt fanboy PS3 pana la moarte sau nu sunt fanboy deloc - sincer nu imi aduc acum aminte. Cu discutii constructive nu va puteti ocupa timpul? Poate v-au socat posturile mele prostesti si ironice din ultimele zile, dar doream sa va trezesc la realitate. Bineinteles ca unii boi le-au luat de bune si s-au simtit ofensati.
In acest sens, luati ca si exemplu threadul Mass Effect 2 - cei care considera aceasta afirmatie "fanboysta" trebuie sa isi faca un control serios la cap.
Rasko out!