Single post: BioShock 2
-
Senior Member
Pe mine ma scoate din sarite faptul ca din cauza unor obligatii nu prea am cum sa ajung acasa decat dimineata tarziu si mahmur. Am lasat jocul cu un ghimpe'n coaste cand a trebuit sa plec la servici 
Aceeasi superba atmosfera din Bioshock 1 cu cateva twisturi interesante. Imi place foarte mult faza de protejare a unei Little Sister, cu toate planificarile pe care le implica, setarea de traps, s.a.m.d.
E un joc foarte bun dar plecand de la BS1 nu prea avea oricum ce sa aduca mai bun, de aceea si notele ceva mai slabe decat la primul joc.
Dovada clara ca nu notele stabilesc calitatea unui joc pentru ca, bazandu-ne pe metacritic 88 = 96 
Imi place punctarea negativa de la GameTrailers (e stresant ca trebuie sa apesi pe A pentru a face actiuni elementare precum colectarea loot-ului, lucru care era normal in 2007 dar nu se mai ridica la standardele vremii). What? A ajuns sa fie element negativ atat de important incat sa fie mentionat in review faptul ca trebuie sa apesi un buton, facand o actiune atat de insesizabila (mai ales cand te prinde atmosfera). Unii redactori se plictisesc rau... si se poarta de parca pana acum am trait in padure si ni s-a pus in mana Bioshock 2.