Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
felicitari. pe mine ma plictiseste ingrozitor. nu cred ca o sa-l termin prea curand. prefer sa "pierd timpu" in ME2 decat sa termina asta.

mi se pare foarte aiurea in multe chestii.

de ex, esti un Big Daddy si te bati cu alti BD la fel ca tine, dar p-aia ii omori foarte greu, iar ei pe tine, super usor, ca si cum ai fi om, ca in primu. si nu numai BD-ii, dar orice splicer daca nu esti atent. nu zic sa fiu nemuritor, da...come on. sa fiu macar 3 sferturi cat un BD normal.

+ ca nu-mi place ca se misca prea repede pt un BD, iar povestea mi se pare cam "de umplutura".

Ce-mi place, este ca atmosfera a ramas neschimbata, da...atat.
Si io credeam ca sunt singurul putin dezamagit de joc Setting-ul e frumos, little sisters sunt kinda cute, muzica de epoca e top notch, dar intr-adevar ma simt ciudat sa joc in calitate de BD.. de generatie trecuta. Mi se pare un personaj greoi, cu arme grosolane si mai degraba imprecise. Daca nu aveam si plasmidele cred ca ma faceau muci slicerii /tintasi redutabili cei cu arme de foc/ la tot pasu. Pe de alta parte recunosc ca imi place la nebunie sa-i omor pe baieti cu drill-ul

Oricum, se vede ca e un joc muncit, cu putine bug-uri si glitch-uri, dar comparatia inevitabila cu predecesorul il cam dezavantajeaza. Daca tot l-am luat la lansare o sa-l termin totusi si dupa aceea o sa incerc multiplayeru. Poate ca de acolo o sa vina marea revelatie.