Single post: MAG - Massive Action Game
-
Member
Ok ...am inteles ..deci SVER nu e overpowered pe harta lor de Domination sau Sabotage, nici voi nu sunteti extraordinari ....pur si simplu noi suntem f slabi 
Vorba unui american ..:"the winners just choose SVER plain and simple. were easily the best faction, people just don't want to accept it "
Aseara mai aveam putzin si-mi pleznea o vena la cap de nervi . De o saptamana de cand joc nu am vazut nici macar un meci de Domination castigat impotriva SVER pe harta lor , indiferent cat de bun a fost OIC-ul sau platoon leaderii ....ca sa nu mai zic de faptul ca 80% sunt meciuri cu SVER on defense (cel putzin asa s-a intamplat la mine ). Nu cred ca o sa mai joc pana la lvl 60 pt ca pur si simplu nu sunt masochist si deja a devenit frustrant .Chiar si cu o echipa buna ...cu joc in echipa si vb la casca ...cu smoke si tot ce vrei tu ....tot iti ia cel putzin 10-15 min sa distrugi un bunker un burn off tower ...nu mai zic de incercarea de a merge direct spre AAA . Ca SVER pur si simplu nici macar nu-tzi trebuie o echipa buna ca sa castigi si se obtin mult mai usor frago xp points pe defense ....deci si urcatul in rank este mai rapid .
Eu nu stiu ce e asa greu de recunoscut " da ma ...suntem overpowered pe defense " ...peste tot pe net se vb despre asta ...
Bafta 
---------- Post added 13-02-2010 at 04:03 PM ----------

Originally Posted by
Tekken
Eh...gasca asta de dezbracati va cam mucifica pe toate hartile, plange netul de dominatia sver

parca nici nu-mi vine sa schimb factiunea la 60.
Daca iti place sa joci pe easy mode ....n-ai de ce sa schimbi ...