@DJ_AndreiDJ Cred ca uiti ceva: dar sisteme de sunet sau casti pentru gameri... ceva separeuri. Sincer eu as face utila doua console mai speciale cu scaune speciale si etc..si in rest as pune cate o canapea confortabila per separeu..un tv de vreo 42 de inchi..o masuta ceva de bauturi...si un pic de privacy. Sau pui tv langa tv la gramada si se tipa si se injura si etc. Personal gandesc ca la mentalitatea din Romania nu prea merita sa investesti in asa ceva..sincer.

Am lucrat in vanzari multi ani inainte sa plec din Romania si gandeam asa: cat ma costa investitia..care sunt cheltuielile curente...salarii etc, in cat timp imi scot investitia si intru pe profit...daca intru...
De obicei visele arata bine pe hartie si in minte... ca vrei sa faci ceva pentru tine...care sa iti placa tie..sa te duci la o sala din asta si sa nu ai ce obiecta. Dar nu toata lumea gandeste asa. Poate multi copilasi vor veni acolo cu gandul ca deh, poate e ceva de furat ca tot sunt wireless. Nu?
Nu vreau sa te supar sau sa te fac sa renunti, dar daca privesti din toate unghiurile de la inceput ai sansa sa reduci si riscuri si costuri. Doamne fereste s anu mearga treaba in cateva luni ce faci? Incerci sa vinzi ps3-urile la 50-75% din pret sa mai scoti vreo ceva bani.