Single post: Clubul PlayStation 3
-
16-02-2010 00:57 #6793 SP
Member
Salut. Daca imi dai voie o sa va impartasesc o informatie cred eu proaspata. Locuiesc in UK de aproape doi ani, am PS3 si un singur cont legal pe UK. Ieri am fost la un amic la un Sony Centre ( Center in toata lumea Centre in Marea Britanie). Mi-a spus ca Sony pregateste ban-uri in masa. Vor ca cei ce nu au Playstation Store in tara lor sa cumpere doar cu carduri valorice. Daca cardul de credit nu este legal din tara respectiva( UK, US, JPN) si adresa si tot, iti iei ban definitiv pe consola. Personal cred ca e mai bine pentru ca un card valoric de 20� costa 18.99 iar cel de 50� 45.99� si am gasit pe un site unde poti cumpara carduri valorice prin Paypal ( xboxliveuk76). Nu mi-a putut da o informatie clara de cand acest lucru intra in vigoare. In schimb acum incerc prin intermediul lui sa iau legatura cu Sony si sa pledez pentru un store romanesc, bazat pe sume( utilizatori ps3, vanzari catre rom etc. O sa va tin la curent daca mai aflu cate ceva. Acum fiecare face ce vrea, dar mie un ban pe un PS3 mi se pare exact ca si cum nu as mai avea consola.
---------- Post added 16-02-2010 at 12:00 AM ----------
Uite ca am facut un test sa fiu sigur ca site-ul e de incredere. Acum am primit codul. 2 ore ce e drept dar am platit mai putin decat creditul fata de alte site-uri care au adaos.
---------- Post added 16-02-2010 at 12:05 AM ----------
Cand mi-au trimis codul mi-au trimis si link-ul catre noul lor site: Playstation Network
Vad ca aici sunt si carduri de USA. preturile sunt mai mult decat atractive, tot ce va trebuie e un cont de Paypal.