Din acelasi articol:

Xbox 360’s demographic doesn’t find much interest in JRPGs, we have seen plenty of these titles come and go on 360.
Nu e posibil ca interesul pentru marketing sa fie intocmai pentru a incerca sa rezolve aceasta problema?
Eu cred ca e mai degraba o tentativa a lui Microsoft de a arata cumparatorilor ca pot avea JRPG-uri bune si pe consola lor.
Din punctul asta de vedere "articolul" de mai sus mi se pare absurd. Microsoft nu are nici un JRPG in "zona verde" de pe Metacritic (adica peste 75).
Mi s-ar parea chiar prostesc din partea lor sa nu faca marketing sa arate ca in sfarsit au un JRPG bun sa atraga pentru platforma lor si jucatori de altceva inafara de shootere.

Desigur, se pot face zeci de speculatii din ambele directii insa fituica de mai sus e o opinie la fel de subiectiva ca si a mea. Nu stiu de ce trebuie mereu sa citam site-uri obscure pentru tot felul de informatii. Opinii la fel de fanboystice putem avea si intre noi ca useri, nu avem nevoie de un Illuminati printre noi sa ne arate calea catre consola suprema.