si eu sunt level 4 acum. e interesant jocul. Secretul e sa nu renunti nici daca te omoara. poate te salveaza un doctor si atunci nu mai pierzi timpul sa alergi din baza pana in batalie. Eu sunt multumit de Raven pana acum. Pentru cei care incep sa joace acum, le recomand sa faca trainning-ul care nu e asa de mare, dureaza putin si iti da un level up la sfarsit. ca sa nu intrati exact in mijlocul focului. Pentru G-xtreme: controlul e aproape la fel ca in MW2 cu exceptia butonului de schimbat arme(cu R2 schimbi armele, cu L1 schimbi grenadele, repair kit, medi kit) In rest e la fel. Ca si sensibilitate , mi se pare ca te rotesti mai greu ca in MW2, am mai marit senzitivitatea dar dupa aia era mai greu sa tintesc. Ma adaptez usor usor. E un joc misto. Am intalnit si un bug: dupa ce am murit si asteptam sa ma respawnez(vreo 19 sec) cand treceau secundele , o luau de la capat fara sa ma bage iar in joc. Pana la urma si-a revenit dar a fost enervant. Iar altadata m-a scos din joc din senin, cica am pierdut legatura cu server-ul. Grafica mi s-a parut la inceput uratica fata de MW2 dar tind sa cred ca e chiar mai buna.(raman urme de gloante pe pereti, umbre mai multe etc). Sunetul mi-a placut ca e DTS nu DD. ii multumesc lui Muski pt ca m-a familiarizat pe acolo cu jocul.