Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Mortal Kombat vs. DC Universe
-
Member

Originally Posted by
eXist
1-0 pentru Europeni ... LOL !...
Eu zic, mai bine sa asteptam sa apara jocul si pe urma sa comentam, asta referitor la fatalitati, sau mai stiu eu ce blood si alte sadisme.
Its all about the gameplay ... e un joc de fighting pana la urma ... nu e Carmageddon. Cu atata violenta nu ajungem nicaieri. Nu-l face mai special daca fatalitatile sunt mai puternice, gore ! ...
In primele MK-uri fatalitatile nu erau atat de violente precum spuneti voi, unele dintre ele erau destul de childish, dar poate din cauza sangelui care sarea in abundenta iti dadea impresia de violenta.
Oricum, IMATUR totusi sa iei un joc in considerare dupa nivelul de violenta nu dupa gameplay.
EX : Tekken, Virtua Fighter, Soul Calibur.

Originally Posted by
eXist
o sa iasa macel 
te contrazici singur
vreau sa spun ca este Mortal Kombat nu Alice in Tara Minunilor...violenta extrema este cheia succesului acestui joc. daca nu iti place seria MK ,atunci pur si simplu dc ai mai deschis topicul? nu ai zis macar un lucru pozitiv despre el sau macar despre alt arcade fighter
genul se numeste arcade fighter dintr-un motiv anume ... pt ca e cu lupte iar luptele = violenta... daca poti intelege asta bine daca nu, dc ai mai deschis un topic despre mk?
intr-un astfel de joc e important sa fie multe personaje, cu stiluri diferite...miscari variate si inovative, pt a se cotonogi nu sa serveasca ceai
Oricum, IMATUR totusi sa iei un joc in considerare dupa nivelul de violenta nu dupa gameplay.
EX : Tekken, Virtua Fighter, Soul Calibur.
IMATUR e sa le spui altora ce ar trebui sa le placa

Originally Posted by
Catallin
Mi se pare mie sau fatalitatile din acest joc sunt atat de light incat incep sa-si piarda farmecul de fatalitate? Unde sunt cele o mie de oase care sareau dintr-un singur corp, sangele improscat peste tot? Doar d-aia-i fatalitate, da-o-n colo.
Ma consolez cu gandul ca decat cum au zis la inceput ca nu vor fi fatalitati, sunt bune si astea

din pacate cine a mai auzit de un mortal kombat care sa nu fie M rated?