Quote Originally Posted by eXist View Post
1-0 pentru Europeni ... LOL !...

Eu zic, mai bine sa asteptam sa apara jocul si pe urma sa comentam, asta referitor la fatalitati, sau mai stiu eu ce blood si alte sadisme.
Its all about the gameplay ... e un joc de fighting pana la urma ... nu e Carmageddon. Cu atata violenta nu ajungem nicaieri. Nu-l face mai special daca fatalitatile sunt mai puternice, gore ! ...
In primele MK-uri fatalitatile nu erau atat de violente precum spuneti voi, unele dintre ele erau destul de childish, dar poate din cauza sangelui care sarea in abundenta iti dadea impresia de violenta.

Oricum, IMATUR totusi sa iei un joc in considerare dupa nivelul de violenta nu dupa gameplay.
EX : Tekken, Virtua Fighter, Soul Calibur.

Quote Originally Posted by eXist View Post
o sa iasa macel
te contrazici singur

vreau sa spun ca este Mortal Kombat nu Alice in Tara Minunilor...violenta extrema este cheia succesului acestui joc. daca nu iti place seria MK ,atunci pur si simplu dc ai mai deschis topicul? nu ai zis macar un lucru pozitiv despre el sau macar despre alt arcade fighter

genul se numeste arcade fighter dintr-un motiv anume ... pt ca e cu lupte iar luptele = violenta... daca poti intelege asta bine daca nu, dc ai mai deschis un topic despre mk?
intr-un astfel de joc e important sa fie multe personaje, cu stiluri diferite...miscari variate si inovative, pt a se cotonogi nu sa serveasca ceai

Oricum, IMATUR totusi sa iei un joc in considerare dupa nivelul de violenta nu dupa gameplay.
EX : Tekken, Virtua Fighter, Soul Calibur.

IMATUR e sa le spui altora ce ar trebui sa le placa

Quote Originally Posted by Catallin View Post
Mi se pare mie sau fatalitatile din acest joc sunt atat de light incat incep sa-si piarda farmecul de fatalitate? Unde sunt cele o mie de oase care sareau dintr-un singur corp, sangele improscat peste tot? Doar d-aia-i fatalitate, da-o-n colo.

Ma consolez cu gandul ca decat cum au zis la inceput ca nu vor fi fatalitati, sunt bune si astea
din pacate cine a mai auzit de un mortal kombat care sa nu fie M rated?