Din cate stiu eu, conform legii, un produs aflat in garantie daca nu poate fi reparat in 30 de zile trebuie inlocuit cu un produs identic sau cu performante identice, cu acceptul cumparatorului sau daca nu, se achita contravaloarea actualizata a produsului. Daca firma nu mai exista se cauta importatorul produsului care este obligat sa asigure garantia. Asa am facut cu o placa video luata de la o firma desfiintata intre timp. (BFG + ItDirect... importatori)
Cand ma gandesc ca 90% din electronicele pe care le am prin casa sunt cumparate online, ma cam ia cu frisoane...
Recent am avut probleme cu un DVD recorder LG,cu HDD de 320Gb, normal luat online. OK, caut certificatul de garantie, pfui... noroc chior, l-am gasit... bun. Intru pe site, contact etc., stupoare firma nu mai exista, dupa nici 6 luni. Nici o problema, am cautat importatorul, am sunat si m-au indrumat spre service-ul oficial LG. "Domne... certificatul dvs. nu e bun!" "Pai cum? Pai nu scrie nimic pe el, nu e completat, nu stampila, nimic." Pana la urma au luat-o ca aveam factura tot tot... si au reparat-o. Dar de atunci ma uit de doua ori inainte sa comand de pe un site de care nu a auzit nimeni. (problema era ca atunci numai la ei am gasit modelul pe care-l vroiam).
Povestile ar putea continua la nesfarsit prin cate am trecut cu garantiile, dar nu-si au locul aici.