Single post: Alan Wake / Remastered
-
Senior Member

Originally Posted by
RaverX
Pot sa te intreb ce anume faci in EA ? Eu lucrez intr-o alta firma de software (mai mare ca si EA, btw) si nici un produs nu iese pe piata inainte ca cei de la QA sa zica OK, asta include totul - de la instalare, la utilizare, etc. Daca seful de la QA zice ca nu stiu ce buton nu-i place sau ca icoana e "naspa" totul se rediscuta. Dar ma rog, probabil ca la EA aia de la QA sunt niste copii care se joaca si nu zic nimic. S-ar explica calitatea anumitor jocuri (cacofonia e intentionata)
Ai spus ca esti intr-o firma de software deci nu exclusiv pe ramura jocuri. Nu inteleg de ce inca te mai agiti sa demonstrezi ca ai dreptate din moment ce deja vorbesti in necunostinta de cauza. Cate jocuri ai scos tu pe piata sau la cate dintre ele te-ai implicat?
Procedura pe care ti-am explicat-o eu se face in toate firmele din domeniu unde exista un Producer si un departament de Marketing care iau deciziile peste toata lumea, pentru toate aspectele (butoane, iconuri, etc).
QA-ul poate sugera imbunatatiri, dar producerul ia decizia finala si ceea ce va hotari el va fi luat drept "adevarul suprem" de toata lumea.
Pe scurt, daca cineva din QA semnaleaza ceva se va raspunde cu "o sa vedem" nu cu "Da, sa traiti!".
De curiozitate, de cand lucrezi in aceasta mare firma de software si oare nu cumva in QA? Ca-mi pari proaspat indoctrinat corporatist cu rolul tau divin in realizarea unui produs. Am petrecut vreme impartita atat ca Level Designer cat si la QA, deci in doua tabere total diferite si totusi legate intre ele de acest "Producer" pe care-l tot amintesc aici de zor.
Sunt sigur ca daca tu, testerul Gigi Flausatu din companie, te plangi de dificultatea unui joc, oamenii din functii inalte vor cere sa ti se dea dreptate eventual sa se si amane lansarea jocului cu o saptamana doua pana se rezolva problema, doar ca sa fii tu fericit ca esti in QA si ai avut un rol important. 
Eu nu stiu cum se procedeaza in alte firme de software dar sunt sigur ca m-ar lua lumea de prost daca intru pe un forum de Photoshop si ma plang ca e dificil sa umblu cu programul pentru ca testerii de la Adobe sunt retardati.