Quote Originally Posted by RaverX View Post
Hai sa lasam tampeniile astea, probabil ai uitat ca tu ai readus ideea asta cu dificultatea de pe alt topic. Acolo ziceam ca s-a ajuns aici de la testeri, care joaca in companie jocul de nspe mii de ori si normal ca li se pare prea usor. Deci n-o sa caraie ca e greu, dimpotriva. Asta nu inseamna si ca au dreptate. Sa o pun altfel pentru tine : daca eu, clientul care cumpara jocul am probleme cu dificultatea unui joc pe easy e o problema. Sau jocul e intr-adevar prea greu pe easy (si NU ar trebui sa fie) sau eu sunt un retardat idiot noob. Stiu ca vei alege a doua varianta, insa inainte de a o face gandeste macar o secunda...si nu gandi romaneste - gandeste-te la o zicala care incepe asa : "clientul nostru, ....". Ai priceput ?

Now, back to Alan Wake, cand apare ?
Nu era vorba nici de gandit romaneste, nici de priceput. Clientul nostru, stapanul nostru dar studiile demografice arata ca cei care gusta acest gen de jocuri se descurca perfect pe astfel de dificultati, deci pana la urma, majoritatea clientilor e stapana.
In fine, tu ai tot dreptul sa te plangi de dificultate si ea sa nu-ti convina, eu doar incercam sa-ti explic (si sper ca am reusit) sa te fac sa intelegi ca nu testerii sunt de vina pentru asta.

Back on Alan Wake - jocul iese pe 21 Mai si Gameshop ofera un tricou pentru toti cei care fac preoder.