Bioshock 2@X360 - 1000/1000

(am scris �n celălalt post păreri and stuff...)

MP-ul e EXCELENT! (doamne și ce nervi am avut c�nd am auzit de el priima dată...). L-au nimerit!

• Favorite Character: Naledi Atkins (love that british accent)
  • Mask: Pilot Helmet (Standard) - 1/12
  • Melee Weapon: Hatchet (Lv.40) - 11/11
  • Main Loadout: Nail Gun (+upgrade no.2) // Pistol (+upgrade no.1) // Insect Swarm // Houdini // Security Evasion // Expert Researcher // Speedy Recovery
  • Statistics Trials: 92%
  • Personal Statistics: Time Played online 22.04.11 // Total ADAM 97624 (+ restul...că mai joc )
  • Favorite Mods: Civil War // Capture the Sister
  • Favorite map: TOATE!
  • Favorite trials: (weapon trials) - As a Big Daddy, land 2 headshoots in a row using the Rivet Gun! (250 ADAM)
  • Favorite trials: (Plasmid/Combo trials) - Kill an enemy Splicer while carrying the Little Sister in a match of ADAM Grab (250 ADAM)
  • Favorite trials: (General trials trials) - Kill a Big Daddy all by yourself! (500ADAM) - �n 10 secunde se rezolvă treaba: Insect Swarm -> Nail Gun (+upgrade no.1 sau 2) -> Insect Swarm -> Pistol (+upgrade no.1 sau 2) 5 shots - pa! (opțional un melee).
...mici indicii:

Nu vă lăsați induși �n eroare de chestiile primite la fiecare level up. Așa...par ele super utile dar c�nd sunt echipate...dau conflict! De exemplu: N-ai ce echipa Metabolic EVE �ntr-un mod ca...Civil war sau Capture the Sister. Se pierde un slot aiurea. EVE găsești din plin! Metabolic EVE se folosește DOAR �n Last Splicer Standing.

Celelalte moduri sunt oki (le-am jucat pe toate) dar...nu m-au atras. Cele mai...reprezentative sunt cele două jucate de mine (și de alti fani ).

Dacă aveți �ntrebări despre ce să echipați/ce să nue chipați mă puteți �ntreba pe PM (le știu și noaptea-n somn!)

*p.s. 1

...da, povestea se conturează frumos și juc�nd MP. Adică primești diferite casete ce explică anumite lucruri despre Rapture and Co. - Astea toate se deblochează pe parcurs și se regăsesc �n Apartment.

*p.s. 2

Ce-am văzut după ce-am ajuns la Lv. 40 - pffffff...m-au trecut fiori pe șirea spinării. Acuma depidne de fiecare...eu am rămas impresionat.

Gata!