Single post: Gears of War 2
-
Admin

Originally Posted by
GreyhounD
Pai ori o parere, ori un review, te hotarasti ?
Pareri, reviews, idei, discutii pro si contra... asta ar fi conceptul de forum in sine, nu ?

Originally Posted by
GreyhounD
Eu mi-am expus parerea deja pe thread-ul "Ultimul joc devorat".
Thx pt. parere. Dar sa stii ca nu ma refeream la tine neaparat. Aruncam si eu in "eter" o cerere de la profii in Gears... pentru ca nah, daca de la ei nu primim detalii "picante", atunci de la cine ?

Originally Posted by
GreyhounD
Cum am adus eu un argument pentru piraterie ... ma depaseste ideea.
Vezi tu, de la "pirati" am primit mai multe detalii (din pacate chiar si nedorite - spoilers included) decat de la cei pasionati care au asteptat cu sufletul la gura jocul. Iar argumentul de care spuneam vine ca un rezultat direct al faptului ca mai bine avem subiecte de discutie din GoW2 decat nimic...

Originally Posted by
GreyhounD
Se pare ca e nevoie de o gandire mai obtuza, in fine, asa e cand nu vezi decat ce vrei tu.
Merci pentru o jignire gratuita. Nu era necesara, sa stii. O sa incerc sa-mi maresc unghiurile...

Originally Posted by
Sanjuro
Monky, not everyone is blessed in the fine art of composing and writing. Iar unii oameni sunt prea timizi să �ncerce acest lucru.
Stiu man dar nici nu trebuie sa fie arta. E un forum de discutii... se poate vorbi liber, ca intre amici. Nu trebuie sa fii poet ca sa-ti expui niste pareri despre un joc, nu? 

Originally Posted by
Sanjuro
Tu �nsuți ai putea face un review, că din ce-am citit pe-un alt thread ai destulă imaginație și talent de a crea the suspension of disbelief.
As face cu mare placere, din pacate eu nu am primit jocul... iar din trailere chiar nu pot