Quote Originally Posted by Uziwood View Post
Cine e de prin judetul Hunedoara, aveti grija cu un tip edi, sta pe langa scoala nr.2, m-am dus cu un ps2 la el si cu un chip modbo sigilat cumparat de pe modchip land, cand l-a vazut a zis ca "aaa, pai nu pot sa il fac ca nu ti-or trimis cablu kynar ca se trimite si cablu" eu i-am zis ca nu cred ca se trimite cablu din moment ce era chip-ul sigilat. El zice ca nu nu sa fac rost de cablu altfel nu il poate face, ma duc (sambata fiind) sa caut prin tot orasul cablu subtire litat, am gasit pana la urma, i l-am dus si mi-o zis sa ma duc a doua zi dupa consola, manopera costand 80 ron. Ma duc a doua zi dupa consola, se juca fi-su pe ea . Am zis las, poate vroia sa imi demonstreze ca merge si de-aia o pus-o. Cand am pus mana pe ea sa o bag in plasa era fierbinte. Scot banii sa ii dau si zice: "aa, pai sa stii ca o fost foarte gros cablu si de-abia l-am facut, toata noaptea am stat la ea, daca aveai cablu ti-o faceam cu 80 da asa iti iau 130". Ce puteam sa ii zic, eram la el in casa, cu consola in plasa deci o trebuit sa ii dau 130 ron.

Stiu ca e mult de citit. Morala ar fi: Feriti-va de Edi de langa Scoala Numarul 2 din Deva
t asta e o problema veche de cand lumea...angajezi instalatorul sa iti puna 2 tevi...hotarati un pret pt manopera si tot, face treaba si cere bani in plus pt nu stiu ce motiv dupa ce a terminat. pai daca e sa te anunte ca vrea bani mai multi s-o faca atunci cand intampina dificultatile nu dupa ce a terminat
feriti-va de oamenii astia