Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
22-02-2010 16:27 #6898 SP
Senior Member
A sosit marele moment, vreau sa-mi fac backup la PS3.
Cel mai mult ma intereseaza salvarile, mai ales alea care nu merg copiate in mod normal. Am inteles ca back-upul facut de consola include si acele salvari protejate. Din ce am citit pe net, totusi, am inteles ca exista cazuri cand acele salvari protejate din backup s-ar putea sa nu functioneze daca dau restore la back-up pe un PS3 nou?
Daca e asa, doar backup-ul de pe PS3 pe PS3 permite acelor salvari sa functioneze corect pe noul PS3? Va rog sa ma ajutati, ca pe net gasesc informatii contradictorii, plus ca in acele salvari protejate sunt incluse si cele de la Dragon Age unde au intrat 50 de ore de joc 
EDIT: mentionez ca am pregatit hard extern formatat FAT32.
---------- Post added 22-02-2010 at 06:08 PM ----------
PS: fac backup-ul de care ziceam mai sus ca planuiesc sa imi cumpar hard mai mare si sa trec pe acel hard toate datele de pe hardul pe care-l are acum PS3-ul.