Single post: Battlefield: Bad Company 2
-
Member

Originally Posted by
gabytzu16
este foarte folositor si atunci cand esti sniper....daca ai jucat beta-ul pt. ps3 din noiembrie de pe harta africa harbour....puteai la un moment dat sa te uri pe un munte....un deal mai bine spus....unde erai destul de ferit de ochii inamicilor....iar in fata ta aveai toata baza lor....nu poti sa ii omori pe toti....dar daca apesi select la vreo 5-6 inamici pe minut...pai poti spune ca ai contribuit foarte mult la castigarea rundei
Nu am jucat beta-ul,dar nu prea ma intereseaza ce poate face in aceasta siuatie pentru ca eu nu joc sniper. (mi se pare foarte plictisitor)

Originally Posted by
RaduValentin
Scorul il vezi tinand apasat 2 secunde butonul "Select".
Chiar nu stiam,mersi ca mi-ai spus.

Originally Posted by
RaduValentin
Cat despre alte functii pe care le mai are butonul Select (sa ceri munitie, medic, sa te astepte coechipierul, etc) depasesc barierele impuse de limba si sunetul slab/prost al headset-ului si sunt asa de vitale in joc incat daca esti intr-o echipa care stie sa asculte puteti deveni o echipa la fel de puternica ca si Keanu Reeves sau chiar Chuck Norris...
Cand joci cu straini te ajuta cat de cat "select" ,dar cand esti cu prietenii de pe PSN sau Live,chiar nu isi au rostul acele comenzi pentru ca va intelegeti mai bine vorbind,decat sa zici mereu : i need ammo,i need ammo,i need ammo.

Originally Posted by
RaduValentin
Chiar daca vezi un singur inamic si esti sigur ca ai sa-l omori, marcheaza-l inainte sa tragi, pentru ca in spatele inamicului mai pot sa apara coechipierii lui, sau chiar sa traga el mai bine si sa te omoare.
Sa zicem ca esti pe server cu straini,il vezi pe unu in fata ta si in spatele lui mai sunt ascunsi in padure inca 10 coechipieri de-ai lui,pe care nu i-ai vazut..Il marchezi,il vad cei din echipa ta pe radar,si dupa 2 secunde il omori si dispare de pe harta.Cum te ajuta in situatia asta "select"?
Iar acele situatii pe care le-ai enumerat,se intampla de obicei numai cand esti incepator si joci cu noobi.