Quote Originally Posted by cosminbad View Post
in MAG mori foarte usor.eu zic ca un killcam era foarte util, avand in vedere ca am patit sa mor de 5 ori la rand din cauza la sniperi. atac2000 e cea mai buna arma parerea mea. poti sa o folosesti chiar si ca sniper cu "red-dot-ul" si unele imbunatatiri la stabilitate si recul. are cineva idee ce presupune skill=ul de increased health? cat se face viata - 120 -150. ? iar daca imi fac skill-ul pt medical kit, sa le pot umple viata 100% la cei semi-dead, imi da de 2x mai multe puncte sau tot 10xp iau pe o "inviere" ? multumesc.
Modurile mele preferate sunt suppression si sabotage. celelalte mi se par mai putin antrenante.

Increased healt face viata 120 e util te salveaza de sniperi ramai cu 5 la viata depinde si de armura de pe tine, iar pt medical kit nu iti dublu XP tot la fel , dar ajuti echipa mai mult, eu unul zic ca e util numai atunci cand joci cu prietenii, cand ai in party cam 6 sau 7 e util, revive cu 100% viata. Eu joc zi de zi si nu ma satur de el, desi mai am peste 10 jocuri de ps3 in raft care asteapta sa fie terminate... , am LVL 58 acum, nu stiu daca se trec la alta factiune, ca vad ca lumea are jocul, dar intra rar sa joace , nimeni nu joaca constant zi de zi...