Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Valve vrea PS3
-
Member

Originally Posted by
cayman_ss
Sa invete de la Naughty Dog cum se fac jocurile pe PS3. Sa spui ca este o consola slaba da impresia mai de graba ca esti incapabil sa faci jocuri pentru ea.
Sau ca nu agreezi ideea de a cheltui zeci de milioane de dolari ca sa faci un joc, ceea ce reprezinta o decizie rezonabila.
Am citit si eu ce a spus Falus asta si nu am inteles deloc ca in prezent ar avea pe masa de lucru titluri si pentru PS3. Sunt declaratii de genul ca reanalizeaza posibilitatea si ca daca se vor apuca de sarcina asta vor sa fie siguri ca fac o treaba buna. Poate redactorul a citit si articole din alte parti, eu doar de pe IGN un articol in care apar foarte multe ghilimele de dialog.