Quote Originally Posted by Hyp View Post
ok..intrand si eu in lumea xbox..m-am lovit aseara de cateva chestii...unele le-am rezolvat...altele nu
1. vreo 2 ore aveam un gust amar...grafica in dashboard era infecta [tv full hd samsung de 84]...desi la system settings era rezolutia 1920x1080...hdmi etc. Am dat disable la optiunea de a lua datele de identificare ale monitorului [display discovery]. Pe urma m-a lasat sa setez mai multe: HDTV settings 1080p, la reference levels am pus expanded, hdmi color space - YcbCr709. E ok? sau voi aveti altceva setat?
2. am vazut ca are last fm...wow..super dau sa intru in cont..cica nu e ok regiunea . pfiu..care e problema..la location am pus UK
3. din compilatia arcade am incercat sa joc feeding freezy..sau cum se cheama ala cu hranit pestii...nu ma lasa sa intru in el..imi zice sa schimb ceva la dispay ..o eroae cu 50...si sa trec in 60..nu mai stiu exact. rings a bell?
4. de ce cand joc ceva downloadat [nici macar instalat de pe disc] ..de ex: connect 4 imi functioneaza si dvd-rom-ul?
5. la audio am selectat dolby digital 5.1 [boxe logitech z5500 prin optic]..am vazut ca mai e un profil dolby digital with wma pro . care e mai ok?
nha cam atat momentan...si daca mai aveti cateva sfaturi..indicatii..hint-uri...le primesc cu mare placere :d
2.last fm nu merge la noi ,chiar daca ai selectat uk
3.schimba setarile la display pe 60 hz
4.Nu foloseste dvd-romul