Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
24-02-2010 14:39 #6340 SP
Senior Member

Originally Posted by
Hyp
3. din compilatia arcade am incercat sa joc feeding freezy..sau cum se cheama ala cu hranit pestii...nu ma lasa sa intru in el..imi zice sa schimb ceva la dispay ..o eroae cu 50...si sa trec in 60..nu mai stiu exact. rings a bell?
4. de ce cand joc ceva downloadat [nici macar instalat de pe disc] ..de ex: connect 4 imi functioneaza si dvd-rom-ul?
Salut, raspund punctual, acolo unde stiu.
3. Este o eroare stranie, avand in vedere ca ai conectat consola prin hdmi. Solutia ar fi sa conectezi consola la TV folsind cablul component (sau analogic, indiferent ce alt cablu ai la dispozitie) si, la "display settings" seteaza la TV refresh-ul "60 Hz" in loc de "50 Hz". Spun ca trebuie sa conectezi alt cablu pt. ca cel mai probabil nu vei gasi optiunea in timpul conexiunii prin hdmi;
4. De unde stii ca merge dvd-rom-ul? Poate ca, intamplator, ai lasat un disc acolo si incearca sa citeasca ceva? Sau poate este zgomotul facut de ventilatoare?
Sper sa-ti fie de ajutor
LE: tray a fost mai rapid si mai sintetic. Am postat, probabil, in acelasi timp.