Single post: Rebellion: AvP ar putea primi o continuare
-
Junior Member

Originally Posted by
cryyo
Si mie mi s-a parut 'subtire'.
Oricum, ideea asta de a pune doua personaje puternice la o lalta, care fie vorba intre noi nu au nici o legatura una cu cealalta, mi s-a parut o aiureala. Nu mai stiu ce sa faca sa scoata banul.
E un ghiveci total sa-i vezi pe cei doi fiorosi, care au facut istorie in filmele cu "zburlitul parului", intr-un story comun.
.
Cum a spus cineva mai sus esti cam pe langa subiect
. Nunumai ca au existat jocuri in trecut care combina cele doua personaje dar si filmul Predator in sine face referire la Alien. Sa-ti zic si cand: e o scena in prima parte in care sunt filmate trofeele (craniile) predatorului si pe langa cele de om mai sunt si alte specii care nu par pamantene iar deasupra tuturor se afla craniul de alien.
Sa nu mai spun ca filmele AVP si AVP Requiem au fost inspirate de jocuri, in special de AVP2 facut de Sierra si Monolith.
AVP 2010 este o mizerie plina de buguri, scene de combat oribile de genul lovesc adversarul iar acesta dispare din imagine si apare sub mine sau in spatele meu, abilitatea Alien de a se urca pe pereti este groznic definita etc... Precizez ca am jucat doar campania Alien si Predatpr (nu le-am terminat) insa daca acestea doua nu m-au incantat in niciun fel posibil ce-mi mai putea oferi campania Marine?
Asa ca daca se gandesc sa scoata o continuare in aceeasi maniera...for the love of God...DON'T !!!