Quote Originally Posted by tray View Post
fara el nu as fi putut sa ascult muzica la casti bluetooth a2dp (apple putea f usor sa activeze singura aceasta optiunea)
de aici tragi tu concluzii
ce nu a inteles nimeni pana acum este ca mie personal nu mi se pare necesar. daca pentru altcineva este necesar, ok, fiecare face ce vrea cu telefonul lui, nu? eu nu am spus ca e ceva rau (cu toate ca nu e ceva acceptat de Apple), doar am spus ca mi se pare o tampenie sa te joci cu sistemul telefonului aiurea. it defeats the purpose. sunt sigur ca Apple dadea toate functionalitatile care ii lipsesc acum daca s-ar fi intrunit mai multi factori. exista cu siguranta si un motiv pentru ce spui tu mai sus si nu cred ca daca ar fi putut sa il ofere oficial, nu l-ar fi oferit. in fond, interesul lor e sa vanda, nu?

bottom line, m-a enervat afirmatia generala a lui eXist care presupunea ca telefonul este mai destept cu jailbreak, decat fara. teoretic da, este, insa trebuie sa ai si nevoie de asa ceva, ca altfel te agiti degeaba. eu unul nu am nevoie.

angellicus, nu imi merge sub nici o forma sa fac cont de US si sa adaug card de RO. imi zice "invalid security code" (cvv), cu toate ca il introduc corect.