Codul de care am menționat deblochează Flashback map pack, ce conține un set de cinci hărți refăcute din primul Gears of War (Tyro Station, Gridlock, etc). Codul este scris pe un cartonaș ce-l primești �n cutia jocului...
Ediția limitată mai are un cod...ce deblochează un Lancer placat cu aur (mai există un cod și pentru celelalte arme dar sa mor de știu care-i treaba cu el...cer este că există!)
Oricum pe mine nu mă interesează armele placaue cu aur...ca nu suntem la Army of Two sa primesc extra AGRO. Am și eu ediția limitată și vreau codul pt. pack, at�t!
Eu de acest cod nici nu știam...din �nt�mplare am aflat. Eu stăteam cuminte și așteptam la DLC să apară pack-ul...și surpriză - Romania 4 never.
Cred că n-am uitat ceva...
...ah ba da!
Dacă ai cumpărat jocul (indiferent ce versiune) dintr-o tară care nu are XBL official...nu primești acel cartonaș. Fix așa am făcut eu (de unde naiba să știu despre așa ceva...). Mi-au mai confirmat zeci de prieteni de pe live și de pe alte forumuri...cum că nici ei n-au acest cartonaș și singura soluție -: ebay!

Reply With Quote