Quote Originally Posted by blueteam View Post
da-mi voie sa te contrazic olecutza: am atomizatoare 801 cred ca din toate sursele posibile, iar diferentele intre acestea se simt.... insa cu nici unul dintre ele nu mi s-a intimplat vreodata sa mi se scurga lichid spre baterie... si mi-e greu sa cred ca e vorba doar de noroc pentru toate atomizatoarele folosite in aproape 2 ani... probabil gustul de ars si scurgerile de lichid in cazul tau se datoreaza modului in care le umpli...
scz dar te contrazic si eu..cred ca dupa 2 ani de pufait si 8 luni de dse 801 stiu sa umplu cartusele..apropo cred ca avem si sursele comune
nu vreau sa ma contrazic cu nimeni si nici nu vand joye510 sau alte produse eT( nu fac nici propaganda unui vanzator sau altu)..spun dintr-o experiente destul de vasta..
e adevarat ca atomizoarele de dse801 vechi erau mult mai bune ..da-mi voie sa cred ca dupa o experienta de testat la greu de cel putin 11 atomizoare de dse801 stiu ce vorbesc
si nu in ultimu rand daca erau asa de bune nu as fi vandut la un pret modic atomizoru si cele 2 baterii care sunt nefolosite