Ca sa nu mai spunem de faptul ca se agita ca participa sau nu dar nici macar nu au citit primul post, unde sunt trecute clar traseele.

Am mai spus-o si ma repet, dorim ca participantii sa se implice la acest campionat, sa participe pana la final. Nu sa se inscrie doar pentru ca asa e trendy, hip, la moda. Chiar dorim sa atragem oameni carora le place motorsportul si carora le place sa joace competitiv, la un alt nivel decat se joaca pe live, sau in gluma intre prieteni. Daca nu va simtiti in stare sau vi se pare ca acest campionat nu vi se adreseaza voua, inseamna ca lucrurile chiar asa stau.

Va spun de pe acum, cei ce se vor inscrie si vor renunta la mijlocul, inceputul campionatului din motive derizorii si greu de inteles nu vor avea respectul meu si presupun ca nici al colegilor de concurs. Nu zice nimeni, Doamne fereste, se mai intampla si lucruri grave sau serioase si vor exista abandonuri. Dar motive de genul "m-am plictisit", "dureaza prea mult", "nu mai am chef", etc nu fac cinste nimanui.

Era sa uit. Nu va mai grabiti sa postati ca va inscrieti. Aveti rabdare sa definitivam lucrurile si sa dam oficial drumul la inscrieri. Nici nu stiti cum se vor desfasura ostilitatile, cat va dura totul, daca va convine sau nu sa fiti alaturi de noi s.a.m.d.