Am jucat DEMO-ul pe extreme cu trei preteni de pe live (eu eram Bill - Green Beret Vietnam veteran - wooooooooooo! B-)), am crezut că sunt �n rai! Controlul e super bun, feeling-ul este mereu apăsător...și niciodata nu știi ce vine de după colț. Se pare că e adevărata faza cu - slightly different every time you play (e un DEMO totuși).

Diversitatea armelor a fost oki, pentru �nceput (oricum �n jocul FULL ele se vor �mpărții �n trei categorii 1. First tier weapons (celebele pistoale Springfield Armory 1911 - vezi seria resident evil), 2. Second tier weapons (�n această categorie intră M16A3 assault rifle, Uzi submachine gun(exact acest model), Leone 12 Gauge Super, Leone YG1265 Auto Shotgun (spre finalul DEMO-ului) și să nu uităm de Magnum Sniper Rifle (modificat) - <3 cs 1.6 & cs:S shala!, 3. Additional weapons (Pipe bomb, Molotov cocktail, și mici upgrade-uri la arme) iar health pack-urile cam puține (pt. extreme). Acolo un hit și ești jos! :x

"Inamicii" - ce penal sună - au fost oki. Nu prea au g�ndire și dau buzna c�nd ti-e luema mai dragă. Preferatul meu - The Hunter.

Cam at�t! - De abia aștept să-l joc!

(scurt user demo review thing...)

***later edit***

Eu am crescut cu seria Resident Evil (Biohazard), și poate că sunt un pic obsedat dar...orașul seamănă destul de mult cu Raccoon City. Pentru mine acest joc este doar o continuare a seriei. Clarie & Leon au scăpat, Jill si-a luat zborul și acum au mai rămas doar pantru supravietuitori (Louis, Zoey, Bill, Francis) care mai au doar c�teva ore p�nă la nuke-ul care a terminat orașul Raccoon City așa cum l-am știut! haha!

(și da, adevarata serie Resident Evil (Biohazard) s-a terminat după "ștergerea" orașului Raccoon City. Ce a urmat după (respectiv Resident Evil 4 și viitorul Resident Evil 5...pardon). Pentru mine acestea nu există! 4-le l-am cumpărat și jucat doar ca iubesc fenomenul Resident Evil și așa am să fac și cu Resident Evil 5 (chiar dacă este - puteți să mă injurați - o banalitate de joc). Zombie pe motociclete? Zombie �n deșert? Poftim? Nota 2! (și la fel și filmele - Nota 2! toate 3). De abia aștept să apară (adevăratul film) Resident Evil: Degeneration. Care chiar este o operă de artă (CG)...și spune "povestea" așa cum trebuie!

*am luat-o pe ulei �n acest reply, dar așa este! the bastards! - poate pe viitor un mega topic Resident Evil Euphoria ;)