Quote Originally Posted by crazyquark View Post
Da' ce zic? XtremPC i-a dat 8.5/10. Nu e foarte corect avand in vedere ca si Darksiders a luat tot asa parca. Trebuie luat si in considerare ca echipele acestor reviste sunt eterogene si au si ei parerile/experienta lor; mi se pare f greu sa faci o apreciere corecta. Eu ma mai bazam pe metacritic.com pentru o privire mai de ansamblu. Si ma mai uit la review-urile facute pe G4TV - si aceia m-au suparat ca au dat nota mai slaba pt Darksiders. Pana la urma, conteaza ce iti place tie nu ce spun ei .
Intr-o oarecare masura conteaza ce spun ei, nu neaparat cei de la Level dar in functie de notele dintr-un review te poti hotari daca cumperi un joc sau daca mai astepti sau daca nu-l cumperi deloc. Sau in cazul altor jocuri faptul ca are reviewuri proaste il face sa aiba pretul super redus de la cateva saptamani de la lansare (vezi Dark Void).

Revistele astea de specialitate influenteaza intr-un fel sau altul piata. Ma rog, aici ma refer bineinteles la reviste adevarate pentru ca e penibil sa scrii despre Mass Effect 2 la inceputul lunii Martie cand el s-a lansat pe 26 Ianuarie. De fapt cred ca asta-i si convinge sa dea note proaste... hai sa avem pareri diametral opuse fata de restul lumii ca sa zica lumea ca citeste ceva personal.
Adica daca ziceau ca jocul e tare, pff... pai toata lumea stie asta, de ce as cumpara revista sa-mi spuna ceva ce stiu deja de 2 luni. Nuuuu, hai sa socam cititorul. Ii punem pe coperta Mass Effect 2 ca si cum ar fi tzatza de maimuta si bang, in review criticam tot. Nimeni n-o sa o vada venind