Quote Originally Posted by adistnsc View Post
Naspa spoilerul postat pe YouTube de GamePro cu introul din GOW3, de ce naiba nu s-au abtinut?...una e sa-l joci fara sa stii cum il caftesti pe Poseidon si alta e sa stii ce se intampla.
In alta ordine de idei, Kratos e transpus de tot, e in pragul dementei duse la paroxism, violenta XXL, cum nu am mai vazut la nici un joc pana acum, nu cred ca exista unul mai violent si explicit pe vreo consola, poate stie cineva.
Am rezerve serioase in a lasa pe pustiul meu de 10 ani sa-l joace, chestia e ca toata ziua joaca GOW Col. siviseaza numai la GOW3...
Am prieteni de familie care si-au lasat copii si la varste mai fragede sa joace GoW1 si 2, si se pare ca integritatea mentala o au intacta, inca.........., dar cred ca e de la caz la caz, sar putea ca copilul tau sa fie unul mai sensibil si sa fie afectat de o astfel de violenta............cel mai bine ar fi sa stai alaturi de el in timp ce joaca in caz ca te hotarasti sa il lasi se se joace.............

Nu cred ca violenta din GoW3 e la fel de nociva de exemplu cu ce-a din,Dead Space sau GTA4, in Gow3 vorbim de BINELE ipotriva RAULUI..........da intradevar vizual violenta e redata foarte plastic. GTA e anarhie totala, nu ca nu ar fi funn dar cred ca e mai nociv pt un copil care uneori ii e greu sa inteleaga anumite lucruri, Dead Space si pentru un adult pe alocuri e prea mult, eu am avut parte de experiente mai infricosatoare decat in Resident Evil 3, si am jucat doar demoul...........in RE3 poate sa iti fie frica dar ai si suspans, dar in Dead Space faci pe tine.............., sau asta e valabila doar in cazul meu.