Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ultimul joc devorat

1. #1558 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Army of TWO™: TFD@X360 - 1k/1k

[+] Rios & Salem (Salem is THE MAN! )
    [+] Co-op
    [+] Weapons & gear
    [+] Co-op Choices -
    [+] Tiger!
    [+] Collectibles & ID Cards
    [+] Masks & Mask generator
    [+] Lista cu statistici frumos aranjată
    [+] Partnership analysis lol
    [+] Concept Art
    [+] Story / Gameplay / Music (chiar dacă-mi lipsește ENORM piesa principală din primul joc )
    [+] Rock, Paper, Scissors lol & Jokes
    [+] Heavy (TOȚI- Excelent realizați )
    [+] Shanghai Streets
    [+] AI-ul (mult mai un dec�t �n primul). Am terminat cu AI-ul pe Contractor și i-am dat heal doar de 4 ori. De abia �n al 3-lea run am reușit performanța de 10 heal-uri lol
    [+] Modurile on-line (mi-au plăcut...dar scriu mai jos ce nu mi-a plăcut...pe partea de organizare)
    [+] Others...(mai multe personale)

[-] On-line...(sincer mă așteptam la ceva mai stabil). Dacă primul a fost limitat pe regiuni, special pentru a �nlătura LAG-ul...ăsta a fost și mai și...deci e imposibil de jucat. �ți trebuie nervi de FIER să faci unele chestii (eu simt cum cedează ai mei...�ncet, �ncet).
    [-] Ratați on-line
    [-] Sistemul de matchmaking
    [-] Player Stats (aiurea...și durează ZILE p�nă să se uploadeze)
    [-] Extraction, păi sincer eu m-am așteptat la altceva. Eu credeam că Extraction e ca-n primul (cu ceva �n plus). Adică să salvezi un ostatec �n timp ce coechipierul tău te acoperă (era DE VIS). �n schimb am primit un...Horde (că aia e) slab g�ndit...fără agro meter...fără hot spot-uri...fără multe chestii. Practic era un carnaval...
    [-] Ne-au mințit...nu există scuză pentru așa ceva. Au promis că vor face un MP mai stabil...dar e mai rau ca primul. Mi-e și frică de DLC-ul ce bate la ușă...să nu cumva să fie MP că...
    [-] Mici aspecte legate de story...și de modul �n care au fost �nlăturate c�teva personaje din primul joc. UNDE-S MERCENARII?! - ăia erau crema. Fiecare era sef pe zona lui. Acuma...doar alegi weapon customization, c�nd ai chef, și gata. Păi asta e o prostie...
    [-] Mi-am adus aminte de unul...chiar funny. C�nd le trage cu RPG-ul la picioare....lol of Doamne...ăla da SF. Se putea masca frumos faza aia...cu un zid care vine peste ei...sau ceva butoi scăpat de sub control...dar come on...o racheta la picioare? NE-BU-NI-E!

...cam așa stă treaba. Pe scurt...iar au dato-n bară cu MP-ul (n-au �nvățat din greșeli). Sau mai bine...ce-au vrut acum? Să ne demonstreze faptul că așa mergea primul Army of Two dacă nu era limitat pe regiuni?! Aiurea...
    Attached Images Attached Images ao2banner.jpg