Single post: Ultimul joc devorat

1. #1558 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Army of TWO™: TFD@X360 - 1k/1k

[+] Rios & Salem (Salem is THE MAN! )
    [+] Co-op
    [+] Weapons & gear
    [+] Co-op Choices -
    [+] Tiger!
    [+] Collectibles & ID Cards
    [+] Masks & Mask generator
    [+] Lista cu statistici frumos aranjată
    [+] Partnership analysis lol
    [+] Concept Art
    [+] Story / Gameplay / Music (chiar dacă-mi lipsește ENORM piesa principală din primul joc )
    [+] Rock, Paper, Scissors lol & Jokes
    [+] Heavy (TOȚI- Excelent realizați )
    [+] Shanghai Streets
    [+] AI-ul (mult mai un dec�t �n primul). Am terminat cu AI-ul pe Contractor și i-am dat heal doar de 4 ori. De abia �n al 3-lea run am reușit performanța de 10 heal-uri lol
    [+] Modurile on-line (mi-au plăcut...dar scriu mai jos ce nu mi-a plăcut...pe partea de organizare)
    [+] Others...(mai multe personale)

[-] On-line...(sincer mă așteptam la ceva mai stabil). Dacă primul a fost limitat pe regiuni, special pentru a �nlătura LAG-ul...ăsta a fost și mai și...deci e imposibil de jucat. �ți trebuie nervi de FIER să faci unele chestii (eu simt cum cedează ai mei...�ncet, �ncet).
    [-] Ratați on-line
    [-] Sistemul de matchmaking
    [-] Player Stats (aiurea...și durează ZILE p�nă să se uploadeze)
    [-] Extraction, păi sincer eu m-am așteptat la altceva. Eu credeam că Extraction e ca-n primul (cu ceva �n plus). Adică să salvezi un ostatec �n timp ce coechipierul tău te acoperă (era DE VIS). �n schimb am primit un...Horde (că aia e) slab g�ndit...fără agro meter...fără hot spot-uri...fără multe chestii. Practic era un carnaval...
    [-] Ne-au mințit...nu există scuză pentru așa ceva. Au promis că vor face un MP mai stabil...dar e mai rau ca primul. Mi-e și frică de DLC-ul ce bate la ușă...să nu cumva să fie MP că...
    [-] Mici aspecte legate de story...și de modul �n care au fost �nlăturate c�teva personaje din primul joc. UNDE-S MERCENARII?! - ăia erau crema. Fiecare era sef pe zona lui. Acuma...doar alegi weapon customization, c�nd ai chef, și gata. Păi asta e o prostie...
    [-] Mi-am adus aminte de unul...chiar funny. C�nd le trage cu RPG-ul la picioare....lol of Doamne...ăla da SF. Se putea masca frumos faza aia...cu un zid care vine peste ei...sau ceva butoi scăpat de sub control...dar come on...o racheta la picioare? NE-BU-NI-E!

...cam așa stă treaba. Pe scurt...iar au dato-n bară cu MP-ul (n-au �nvățat din greșeli). Sau mai bine...ce-au vrut acum? Să ne demonstreze faptul că așa mergea primul Army of Two dacă nu era limitat pe regiuni?! Aiurea...
    Attached Images Attached Images ao2banner.jpg