Jocul este f.f. bun, am mai avut si eu o disputa cu cineva pe pagina de BF.BC2, cel care nu dadea la notare nici nota 6 si el nici nu cred ca a jucat cum trebuie acest joc.Grafica este f buna, nu e extraordinara dar tinand cont de multimea de jucatori pe m2 imi pare ca e chiar de apreciat ce a realizat Ziper, jocul acesta trebuie jucat si inteles pt a fi apreciat, eu unul sunt f "prins" de el. Cand incepi sa te simti bine ajutand "coechipierii" pt a realiza obiectivele trasate jucand ca medic sau inginer si nu-ti mai pasa atat de mult de K/D realizezi ca ai o mai mare satisfactie cand castigi o batalie. Am observat ca jucatorii au cam invatat ce inseamna lucrul in echipa si e mult mai bine decat la inceput. Super joc, ai posibilitatea sa-ti testezi capacitatile de lider in squad, pluton si "comandant suprem" si in functie de randamentul tau poti sa inclini balanta in mod pozitiv dar si negativ, rezultatul final este f mult influientat de capacitatea si vointa fiecarui jucator. Sper sa ne strangem toti romanii la olalta in o singura factiune si clan si sa facem jocuri frumoase.