Quote Originally Posted by Tudoran View Post
neah . multi au gandirea asta . Multi cand se gandesc la Final Fantasy se gandesc la PS . Cativa useri chiar au spus ca FF e ca la el acasa jucat pe un PlayStation . S-a tradus un articol in care zicea un tester de la IGN parca de ce considera el ca FF ar merge cel mai bine pe consolele celor de la Sony . Fiecare cu gandirea sa . Mie sincer nu imi pasa pe ce consola merge (nu is nici PS si nici Microsoft fanboy . Is Final Fantasy Fanboy ) . Eu as vrea sa se poata bucura cat mai multi oameni de capodoperele celor de la Square Enix .
Corect, asa gandesc si eu, sincer mi s-a parut o decizie inteleapta sa fie portat si pe 360, lasand de-o parte speculatiile cum ca SE ar fi primit sume imense de bani ptr asta - e munca lor, ei decid. Mi se pare sincer un lucru bun faptul ca mult mai multa lume are ocazia astfel sa experimenteze ceea ce sper eu sa fie una din cele mai bune/epice experiente pe o consola de joc din ultimii ani.....sau mai mult decat atat. Sunt sigur ca va fi apreciat de ambele tabere, si asta e ceea ce conteaza pana la urma.