Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Mirror's Edge
-
manfurismojive

Originally Posted by
chynagods
Nu ma asteptam sa primeasca notele astea.Eu ma orientez de obicei in functie de notele de pe Gamespot.Aveam preorder la ME dar m-am razgandit in ultima clipa cand am vazut review-urile.Cei care l-au terminat,ce puteti sa ne spuneti?Se merita achiztia sau nu?
Sincer sa fiu nu as putea sa-l recomand fiindca jocul este ceva mai ciudat decat alte genuri de pe piata,si se poate sa nu placa la toata lumea,depinde de fiecare cei place si ce nu.Dar cel mai bine, cine e curios de joc, sa incerce demoul si sa-si deie seama singur daca-i place sau nu fiindca jocul este exact ca in demo,nimic mai mult sau mai putin.Nu va asteptati la nu stiu ce poveste interesanta ca nu este,iar video-urile alea de animatie lasa de dorit,dar gameplay-ul este original si distractiv pt. mine,grafica la fel superba.In final as recomanda totusi sa nu-l cumparati fara a juca macar demoul inainte ca sa stiti la ce sa va asteptati.