O sa incerc sa-l citesc pe tot... Sper sa nu ma mai plictisesc pe la jumatate. Pentru mine, ca un review sa fie bun, trebuie sa fie informativ si sa nu fie cat un roman, ca nu sta nimeni sa-l citeasca.
Cat despre laptop, mi-am adus aminte, zicea ca scria la laptop cat se juca, nu ca-l juca pe laptop
Citind un pic, mi-am mai adus aminte de o chestie: Se pare ca tipul are o problema majora cu faptul ca sar personajele foarte mult. Se pare ca e o problema majora din moment ce vorbeste atat de mult de aceeasi chestie. In toate Jrpg-urile si anime-urile personajele sar pana la cer, ca sa nu mai vorbesc de Lost Odyssey si altele, asa ca nu vad de ce se leaga atat de chestia asta. Chiar se astepta sa fie diferit? Mi se pare o prostie sa scrii 3 pagini sa te legi de o chestie care este asa de pe vremea bunicii.
Plus, pasaje de genul asta: "We will spare you the “Which came first, the Dr Pepper or the Diet Dr Pepper, which tastes more like regular Dr Pepper”? debate. (Note: the exclusion of a period from the end of “Dr” is intentional: such is the Dr Pepper trademark.)" ma lasa rece, si da, mi se pare umplutura.

---------- Post added 07-03-2010 at 12:04 PM ----------

L-am citit tot, raman la parerea mea ca acela mai mic imi place mai mult, dar e o chestie de preferinte personale si faptul ca nu sunt de acord cu unele din chestiile spuse in cel mare. Acum astept jocul sa vad daca sunt de acord cu doleantele legate de joc si poveste.