Mai rau e ca genul asta de afirmatii ii cam supara pe toti viitorii posesori de PS3, avand in vedere ca PS3 "fat" nu se mai fabrica. Probabil ca detine o astfel de consola si vrea sa arate avantajul sau asupra celorlalti. Desi eu am un "fat" pot sa spun cu mana pe inima ca daca se va strica, imi voi lua un slim fara niciun fel de problema. Sincer chiar m-am plictisit sa-l sterg de fiecare data cand il atinge cineva

Din pacate CLEVA nu poate fi neaparat considerat un hater/fanboy... pentru ca vorbim de aceeasi consola la urma urmei. Ca nu-i place lui designul... sa fie sanatos. Sunt cateva milioane de opinii contra. La urma urmei cand jucam ceva pe consola, ma indoiesc ca stam si admiram cum luceste consola. Chiar ma gandeam la micul meu rack... in care am PS2, PS3, Xbox, Xbox 360, Wii, Gamecube... mai este un HTPC si un receiver... si mi-am dat seama de ce mi le-am dorit pe toate negre. Le-am vrut negre tocmai pentru a nu ma deranja cand ma joc sau ma uit la un film. Pur si simplu odata ce ai introdus jocul... it really doesn't matter anymore