Single post: Ultimul joc devorat
-
08-03-2010 00:07 #1591 SP
Senior Member
Gta4 @ Ps3
Un joc destul de bun care face mandra seria Grand Theft Auto.
Contine ceva spoilere:
+Caracterul principal e Niko Bellic aka Tough Russian
+Cousin Roman,cu povestile lui cu tot lol
+Malorie care arata cat de cat hot
+Optiunea de a alege pe cine sa omori si pe cine lasi sa traiasca
+Weapons(Cel mai mult am folosit smg+grenades)
+Cele 3 insule sunt imense
+Daca nu ai chef sa mergi mult pentru o misiune,iei un taxi si te duce unde vrei.
+L-am ales pe Playboy X in locul lui Dwayne ca imi dadea mai multi bani,chiar daca Dwayne era copia leita a lui Niko
+L-am omorat pe Francis si l-am lasat pe Derric sa traisca pentru ca politistul ma avea la degetul lui mic si putea oricand sa ma bage la puscarie 
+Am ales DEAL in loc de Kill Dimitri.Cred ca motivul principal a fost ca imi era prea lene sa merg pe cealalta insula,imi dadea mai multi bani,am facut si un trofeu.
+Multyplayer fun,noroc ca am cativa colegi(vreo 5 la numar),care se joaca mai mereu
+Daca dai fail la o misiune poti sa folosesti telefonul sa ii dai replay
+Unele momente chiar dau valoarea cuvantului l o l .("Gay mission","Kidnapping mission" etc.)
-buguri minore,dar daca le prinzi cand faci o misiune sunt destul de enervante.Spre exemplu o groapa din asfalt sau o denivelare devine subit in invisible wall of death.
-Roman a murit
,damn it.Chiar imi placea de el.
-Faptul ca Darko se ascundea in Bucharest si ca au reusit sa-l trimita din Romanica intr-un avion,el fiind intr-o cutie legat.
-Controlul asupra masinilor,salupelor,elicopterelor este pretty annoying.Te prinzi destul de greu.
Eu ii dau un 9/10.Chiar se merita,de'abia astept Liberty City Stories.Probabil ca o sa aflu si eu in sfarsit unde au ajuns diamantele lol .Go buy it...now
.