Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Jocuri exclusive Xbox 360
-
Junior Member
Probabil o sa se uite multa lume urat la mine, dar personal consider ca Halo si Fable sunt niste jocuri slabe raportat la topul genurilor din care fac parte. Gears e foarte tare pe felia lui (hell, practic si-a creat propria felie), dar 2-ul mi s-a parut "eh". Crackdown si Too Human n-am jucat, PGR e dragut... raman Forza si Awake, pe ultimul cel putin eu il astept cu sufletul la gura. Overall PS3-ul are exclusivitati mai tari, asta fiind parerea unui posesor de pc si xbox.
Deci strict legat de jocuri, nu stiu cat de tare te-ar putea tenta. In schimb daca mutam discutia spre alte locuri... mie spre ex imi plac mult mai mult controllerul, interfata si experienta online pe care ti-o ofera xboxul. Iar Natal chiar ar putea sa fie tare.
G25 nu e compatibil, conexiune wireless daca iti cumperi adaptor separat