Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
Am �ncercat să joc cu stick-ul. Nicio șansă. Mereu am avut probleme cu stcik-ul la 3D Fighting Games. Eu mai �ncerc săptăm�na asta și dacă nu-mi ies combo-urile din destruction form...mă las păgubaș.

Cu stick-ul nu le pot face (iese o varză totală - iar eu nu accept să joc prin button mashing) iar la controller mă disperă că nu apăs mereu pe ambele butoane (�n cazul de față 1+2). Din 10 �ncercări mereu �mi ies 6...sau 7...stric combo-ul la final că dau 1,2 (nu 1+2) și se oprește (și evident o �ncasez).

...nu vreau să joc cu alt personaj (chiar dacă altele-s de 100 de ori mai prietenoase). N-are niciun rost să joci dacă nu-ti place personajul. Mie mi-a plăcut de Alisa �ncă de c�nd am văzut-o prima dată (am și zis...now that's for me! - ca să aflu apoi că stilul ei de luptă e unic). Ori �mi ies fazele cu Alisa (așa cum vreau eu) ori nu mai joc deloc...

�mi aduc aminte că și la Doctor B. (tatăl Alisei - Tekken 3) am avut aceleași probleme...

Nu stiu cum este cu stick-ul (as vrea sa incerc) ... eu numai cu gamepad-ul am jucat (mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu cel de Xbox) si dupa putin antrenament imi iasa 10 hit combos la toate personajele cu care joc (astea cu tinutul in aer ... mai putin). Bine ca stiam, si ca n-au schimbat, seria de prinsaturi a lu` King inca din Tekken 3